En småländsk värmlänning i skrivarvärlden

Här kan du följa mig i mitt skrivande och intressanta människor jag möter på vägen

Drakjägarens flicka av Jakkin WissOm man ska vara ärlig så är jag inte alls vän av ljud- och e-böcker. När jag sen stötte på den här boken som just ljudbok var jag först skeptisk. När den sen började blev jag glatt överraskad. Det är författaren själv som läser den och han gör det precis så som jag velat att tidigare ljudböcker skulle ha lästs upp. Det går i precis lagom takt, inte så där sakta som andra ljudböcker jag stött på. 
Berättelsen är oerhört fängslande och Wiss' känsla för detaljer och gestaltande är otroligt. Man grips tag av de olika karaktärerna författare får fram genom konstens alla former. Jag är fast från början till slut. En fantastisk bok som jag längtar efter att få fortsättningen till. Rekommenderar starkt.

""Hon slöt sina ögon och väntade. Väntade på att brinna, att försvinna och förkolnas. Men hon höll sin hand uppe och koncentrerade sig på att avsky elden så mycket som möjligt så den skulle hålla sig borta.
Det var hett, mycket hetare än något hon känt förut. Men hon stod kvar så när elden nådde fram till henne. Ann Rickardsdottir av Dagronien stod kvar. I väntan på undergången."
Drakjägarens flicka är ett spännande äventyr för både barn och vuxna."
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: