En småländsk värmlänning i skrivarvärlden

Här kan du följa mig i mitt skrivande och intressanta människor jag möter på vägen

Händer en del

Det har varit mycket i mitt liv den senaste tiden så därav har jag inte skrivit här på väldigt länge. Det är synd att det har blivit så med allt går inte att styra. Min vardag har gått före att uppdatera den här sidan och sen har jag ägnat mer tid åt min författarsida på Facebook.
 
Så vad har då hänt sen sist? Ja inte mycket antar jag. Jag fortsätter att kämpa på med mina texter. Stundtals går det emot mig riktigt mycket. Förstår inte hur det ska kunna bli något av mina kråkfötter. Jag försöker dock att se förbi det så gott jag kan och tänka på varför jag skriver överhuvudtaget, för att jag gillar det. Utan ett intresse skulle det ju inte funka alls men sen kan jag inte bara sitta för mig själv hela tiden utan jag behöver andra människor för att bolla idéer, inspireras och bli på glatt humör.
 
Min barnbok som jag skickade iväg till olika förlag i början av året har fortfarande inte fått något hem. Det är inte många förlag kvar som jag kan hoppas få svar från så för att inte låsa mig vid det så har jag nu börjat läsa igenom manuset igen för att se vilka ändringar jag kan göra. För det är alltid möjligt att göra.
 
12 april fick jag glädjen av att för första gången någonsin se mitt namn och min text i en tryckt bok. Det var en riktigt magisk känsla. Det är en antologi vid namn Whildeanska Våren-113 röster om kärlek och erotik. Min text handlar om kärleken till min mormor och hur hon fick mig att må när jag växte upp. Jag är riktigt stolt över att vara en del av den här fina boken.
 
Så vad händer framöver? Ja förutom att hoppas att någon nappar på min barnbok så har jag några andra texter jag jobbar på. Det är inte säkert att det blir något av det men vill hålla mitt skrivande igång ändå.
 
 
Nu blir det att ta en kopp kaffe och frukost om en stund men innan dess ska jag kika på mina karaktärer till en ny idé.
 
Vi ses!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: