En småländsk värmlänning i skrivarvärlden

Här kan du följa mig i mitt skrivande och intressanta människor jag möter på vägen

Inte mycket som händer...jag är frustrerad!

Skärmen lyser tom framför mig. Åter igen är jag avundsjuk på alla flitiga skrivande människor. Jag vet att jag inte borde vara det, att man inte ska jämföra sig med andra. Det kan ibland ta tid mellan orden och även det är jag fullt medveten om. Ändå blir jag så frustrerad. Jag borde egentligen acceptera det som det är och låta allt komma när det gör men på något sätt känns det som om jag har så mycket jag vill få ut, i alla fall så stor vilja till att skriva. Vad det än kan handla om.
 
Istället för att försöka tvinga fram något så läser jag böcker, kollar på tv, bläddrar i tidningar eller bara vilar. Jag vet så väl att jag inte kan tvinga fram något men ändå blir jag mellan varven nästan irriterad på mig själv för att allt bara stockar sig.
 
Suck...ja vad ska man göra?
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Alvis
skriven :

Hej! Vilken jättesöt och läsvärd blogg du har, Verkligen! :)

Kika gärna in på min blogg och lämna en kommentar eller två.

Vem vet, min blogg kanske är något i din smak? SE DEN GÄRNA!!

Ha en bra dag, Kram! ^^

Svar: Tack snälla :) Vad glad jag blir. Självklart ska jag kika in hos dig.
Yohannah

2 Emelie Bergqvist
skriven :

Givetvis ska du inte ge upp Yohannah! Du är en mycket bra skrivare och blivande författare. . Jag ser upp till dig och tror säkert att andra gör det också. Det finns många som har framgång med sitt skrivande men detta kommer inte gratis!* Både med bloggen och din bok så tror jag att det är så här:Du måste skriva när du mår som bäst och är som mest inspirerad . . Själv har jag lakt min bok helt åt sidan i år, funkar inte alls :) jag satsar "enbart" på bloggen nu!! Man får lixom välja tror jag inte ha för många bollar i luften.

Men ett stort tips till dig med din fina blogg, låt det gå några år framåt, inte upp, forstätt skriv aktivt. Dem flesta topp bloggare idag har hållit på några år, minst 4 år vad jag har läst!

Så keep it up (Y)
KRAM Emelie


Svar: Tack för dina fina ord :) Jag kan inte skriva utan lusten eller inspirationen så det har du så rätt i.
Lycka till med din blogg som du är väldigt flitig med.
Kram
Yohannah