En småländsk värmlänning i skrivarvärlden

Här kan du följa mig i mitt skrivande och intressanta människor jag möter på vägen

365 dagar- 11 januari

Jag har precis läst ut den här underbara boken i genre som jag egentligen inte brukar ta del av så mycket. Caroline Hurtigs "Ödesgudinnans val" är den första boken i en triologi. Man får följa troll, vättar, svartänglar, ödesgudinnor och flera andra varelser. Det är främst ödesgudinnan Arias val och liv man får följa och som utgör historien i den här boken. Att sammanfatta den här boken i bara några rader är nästan omöjligt.
Jag blev glatt överraskad av den här boken i genren fantasi och ser verkligen fram emot att få läsa fortsättningen när den kommer. En ny favoritförfattare har tagit plats i mitt liv.
 
 
 

Det närmar sig

Nu i veckan har jag fått de flesta av bilderna från min illustratör som ska skickas in tillsammans med mitt manus och följebrevet. Det är tre scener som ska illustreras varav den sista kommer bli i tre bilder. Så jag kommer sammanlagt skicka med fem illustrationer. Tre av dem har jag fått, väntar med spänning på de sista två.
 
Trots att jag ser fram emot att få iväg allt så vet jag att det sedan kommer en lång väntan på att eventuellt få svar tillbaka. Det kommer bli så segt, dagarna kommer flyta fram. Men får försöka hålla mig sysselsatt med den fristående fortsättningen och lite andra saker.
 
Till något helt annat. I början av året la jag upp ett dagligt boktips som jag nu har kommit efter med. Ska dock ta och ge er de tips som ni förtjänar att få.
 
 

365 dagar- 10 januariDet här är första delen i Millenium-serien av Stieg Larsson. Jag har tänkt många gånger att jag ska läsa om alla tre men det har inte blivit så än.

Det här är en bok där man får tänka lite mer när man läser den. Lite "hjärngympa".