En småländsk värmlänning i skrivarvärlden

Här kan du följa mig i mitt skrivande och intressanta människor jag möter på vägen

Torka i skrivandet

Just nu känner jag mig bara besviken på mig själv. Jag har flera historier i huvudet och en del har börjat komma ut på papper men ändå så tar det stopp på något sätt. Jag vet vad jag vill skriva men får liksom inte ur mig det på sättet jag vill. Försöker att inte tänka så mycket men nä funkar inte. Som en kvinna sa på Facebook igår så kanske jag behöver låta det ligga och mogna lite. Under tiden läser jag vidare i stället. Tur då att jag har en hel hög med böcker hemma som väntar på att bli lästa.

Ytterligare en refusering...

...men jag deppar inte ihop för det. Trots att det här förlaget sa att de inte kunde se att de kunde ta in den med framgång, så kämpar jag vidare och hoppas på femte gången gillt. Eller kanske sjätte, sjunde...
 
Om jag får säga det själv; berättelsen om E och M förtjänar att komma ut!

Samlar inspiration

Just nu är jag nere i en svacka där jag inte skriver så mycket. Antar att jag brände en del energi på min barnbok. Jag har fler saker som jag skriver på men på något sätt så kommer jag inte fram på det sättet som jag skulle önska. Det gäller att försöka lägga tankarna runt barnboken åt sidan just nu så jag kan koncentrera mig på något annat. Jag kan ju ändå inte styra den just nu då allt ligger hos förlagen för tillfället.
 
Mitt i det här så är det tur att jag har en hel hög med böcker hemma som jag kan sätta tänderna i. Det kan vara en stor avslappning att få krypa upp i soffan med en god bok och bara få slappna av en stund.
 
Nu är det i alla fall dags för lunch så jag återkommer när jag  har mer att berätta. Hakar du på?