En småländsk värmlänning i skrivarvärlden

Här kan du följa mig i mitt skrivande och intressanta människor jag möter på vägen

Sommar, sol och skrivande

Efter att ha varit ledig i några veckor gäller det nu att ta tag i bloggen igen. Jag har en författarintervju på gång som ska bli väldigt intressant att ta del av.
 
Jag har varit mer aktiv på min författarsida än här. Sommarens veckor har varierats mellan läsning, skrivande, enstaka turer till en strand eller att jag har spenderat tid framför golvfläkten. Jag brukar vara ute mycket mer på sommaren men i år har jag varit väldigt känslig mot värmen vilket är väldigt tråkigt.
 
Vad gäller mitt skrivande så är jag nu i full fart med min psykologiska spänningsroman. Eller ska man kanske kalla den för en relationsroman. Ja, det får kanske bli en blandning. Just nu funderar jag få hur jag ska strukturera nästa stora del, en väldigt viktig del. Nästan allt jag har skrivit hittills är nerskrivit i stödord så jag inte behöver läsa så noga om jag behöver gå tillbaka och kolla något. Det är även bra att ha det så jag ser att jag håller tråden.
 
Nu måste jag ut och ta lite frisk luft innan jag fortsätter.
Vi hörs!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anna Hansson
skriven :

Hur har det gått med barnboksskrivandet? Berätta! :)

Svar: Jag har inte ägnat mig åt det i sommar utan fokus har varit på min roman. Barnboken har under våren genomgått några justeringar och skickats in till ytterligare några förlag men än har ingen nappat. Gulligt av dig att fråga :)
Yohannah